Menu
Zoeken Annuleer

      School in het groen 

waar onderwijs in beweging is! 

Klik voor onze flyer!

Informatie VSO en BSO (voorschoolse en buitenschoolse opvang)

Wij vinden het belangrijk dat ook de voorschoolse en buitenschoolse opvang goed is geregeld. Zowel voor de schoolweken als in de vakanties.Om de zorg en opvang buiten de gewone schooltijden op de dagen dat beide ouders/verzorgers werken goed te laten verlopen heeft de St. Martinus een contract afgesloten met Ut Trepke in Voorst.
Onze leerkrachten zijn ervan op de hoogte wie uw kind of kinderen komt ophalen en dragen de zorg voor de kinderen persoonlijk over. U kunt zelf contact opnemen met de BSO voor de nodige opvang.
Daarnaast gaan er ook kinderen naar de BS0: de Vrijbuiters.

Organisaties waarmee de St. Martinus samenwerkt

In onze school maken kinderen gebruik van verschillende BSO's. Door op het logo van de BSO te klikken, kom je op de home pagina waar je terecht kunt voor meer informatie. 


BSO DE BONTE BENDE, Locatie Rijksstraatweg 87 in Voorst

Deze BSO kan behalve naschoolse opvang ook voorschoolse opvang verzorgen. Deze BSO is alle schooldagen en ook tijdens de
vakanties geopend. Op deze locatie is ook een kinderdagverblijf aanwezig.


RUITERSPORT BSO DE VRIJBUITERS, locatie Oude Zutphenseweg 3a in Klarenbeek

Proef het buitenleven! 

Op deze BSO op Manege Voorst hebben de kinderen alle ruimte om zich letterlijk te buiten te gaan aan spelen en kunnen ze genieten van het omgaan met dieren. Deze BSO biedt in de vakanties ook opvang aan. Ook deze BSO is alle dagen van de week open.Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER