Menu
Zoeken Annuleer

      School in het groen 

waar onderwijs in beweging is! 

Klik voor onze flyer!

 

Nieuwe leerlingen

Wij zijn een groeiende school waar kinderen met diverse onderwijsbehoeften welkom zijn.
Een basisschool kiezen is best lastig. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Waar let je op bij het kiezen van een school? Wat past bij ons en bij ons kind? En hoe ver is het fietsen naar school?

Wij helpen je graag met het kiezen van een plek voor jouw kind die passend en goed is.
Nieuwe leerlingen die 4 jaar worden zijn van harte welkom op onze school. Wanneer je contact opneemt met ons vertellen wij jullie graag meer over onze school en leiden we je rond in ons mooie onderwijsconcept en schoolgebouw.

Ook kinderen die van een andere basisschool afkomen zijn van harte welkom.
In ons beleid op Passend Onderwijs ( documentatie) lees je hoe deze zij-instroom procedure werkt.
Wij hebben een zorgvuldig en passend aanname beleid om er zeker van te kunnen zijn dat wij niet alleen beloven wat we doen, maar ook kunnen doen wat we hebben beloofd!
Wij starten daarom altijd met een oriënterend gesprek met de directeur, op school. Daarna wordt bekeken of een intakegesprek zinvol is.

Wanneer je bij ons op school komt hangen wij een welkomstposter op.
Voor alle nieuwe ouders is er een intakegesprek met de directeur en de leerkracht.
Wi zijn dan erg nieuwsgierig naar wie jouw kind is en wat hij of zij nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen en zich veilig te voelen. Om te kunnen stralen!

Wij hebben een document: 'starten op onze school' geschreven waarin we alles  op een rijtje hebben gezet voor nieuwe ouders in onze school.
U kunt bellen met de school: 0571-261510 of een mail sturen aan: directie@stmartinus.skbg.nl


Midden in het groen en volop in beweging

Fluitende vogels en de geur van pas gemaaid gras: Ons schoolplein grenst aan landgoed De Poll. Vlakbij recreatiegebied Bussloo. Een afwisselend landschap met bos en weilanden. Maar je hoeft niet van het schoolplein af om de natuur te beleven; de gezellige zitjes onder de bomen, speeltoestellen en het voetbal-en speelveld nodigen uit om lekker buiten te spelen.
Wij bieden buitenlessen en er is veel aandacht voor bewegen, en ruimte ( fysieke en mentaal).

Kleinschalig, kleine groepen: je kind wordt gezien!

De school is klein en overzichtelijk. Daardoor ‘verdrink’ je niet als nieuwe leerling. En we hebben kleine groepen en units waardoor er tijd en aandacht is voor ieder kind. De leerlingen kennen elkaar en zijn gewend om elkaar te helpen. De oudsten lezen de jongsten voor. En de kinderen komen regelmatig bij elkaar in de klas. Dat is niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook voor de sfeer!
Doordat wij slimfit ons onderwijs, anders organiseren zijn er veel professionals op weinig kinderen beschikbaar.

 

Schoolzwemmen

Geen gedoe meer met privé zwemles ’s in de namiddag of in het weekend: Vanaf het moment dat je kind 4 jaar is gaat het samen met alle kinderen van groep 1 tot en met 4, iedere donderdagmiddag naar het zwembad in Twello, en beleven daar veel plezier aan.Zo haalt jouw kind haar of zijn zwemdiploma, onder schooltijd.

Verschillende BSO mogelijkheden 
Voor als je ook voor- of na schooltijd nog verder wilt spelen bieden wij voor-en naschoolse opvang.
Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.


Onderwijs op maat: plusklasgroepen en verrijkingsaanbod

Ieder kind is anders. De kleinschaligheid van onze school maakt dat we makkelijk maatwerk kunnen leveren. Bijvoorbeeld door wat extra aandacht of ondersteuning te geven als dat nodig is. Of door juist wat extra uitdaging aan te beiden. Ook de ‘snelle snappers' hoeven zich niet te vervelen, voor hen zijn er de plusgroepen. Zo voelt ieder kind zich op z’n plaats en kan het zich optimaal, in eigen tempo, ontwikkelen. 
Een dagdeel per week hebben wij een (bovenschoolse) plusgroep in school: de DUHA klas.  Daarnaast is er verrijkings-aanbod binnen alle  leerunits. Die wordt door de leerkrachten en IB-er  verzorgd.
Ons aanbod is daarmee passend, pakkend en boeiend voor elk kind!

Je  bent en voelt  je bij ons op school van harte welkom!

Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.
GA NAAR KALENDER